Dikuasakan oleh Blogger.
RSS
Container Icon

Baby With Toys Contest

Sticky Mood..Pls Scrool Down For New Entry


Salam Semua...

Mula2 sekali reen nak intro sikit pasal contest ni...Ok, buat pertama kalinya reen dengan baik hatinya nak organized satu contest iaitu:-

Baby With Toys Contest

Contest ini akan bermula pada 1hb Nov hingga 30hb Nov 2009


TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Penyertaan ini terbuka kepada semua yang menjadi follower di blog reen.. http://love2beslim.blogspot.com/

2. Oleh yang demikian pada sesiapa yang berminat untuk menyertai contest ini silalah dengan relahati menjadi FOLLOWER blog reen.

3. Adalah amat penting untuk anda membuat link http://love2beslim.blogspot.com/di blog anda.

4. Buatkan satu entry khas untuk contest ini. (sticky mood juga amat digalakkan)

5. Sila add kan banner contest di ruangan tepi blog anda.

6. Uploadkan 1 gambar anak anda, anak buah atau adik anda dalam pose serta aksi yang paling menarik dan comel bersama barang permainan kegemarannya..tidak kira apa sahaja jenis permainan yang disukai oleh si comel anda.

7. Anda hendaklah membuat sedikit ulasan berkenaan gambar tersebut dan mengapa Si Comel anda begitu menggemari permainan itu. (Sertakan nama dan umur Si Comel anda)

8. Had umur untuk contest ini adalah dari baru lahir hingga 5 tahun.

9. Sila tinggalkan link blog anda di ruangan comment dalam blog saya..agar mudah untuk saya memantau penyertaan anda.

10. Pemenang Baby With Toys Contest akan diadili berdasarkan mutu kualiti gambar, keaslian gambar serta gambar yang paling menarik.

11. Ulasan yang anda berikan dan komen dari pengunjung blog anda akan turut diambil kira.

12. So, jangan tunggu lagi...join la contest ini...HADIAH MISTERI yang menarik menanti anda!..

13. Seramai 3 orang pemenang Baby With Toys Contest akan menerima hadiah misteri sumbangan ReeWan Crystal..


p/s:- Ermm...cuba teka ape ada dalam Paper Bag Misteri tu....sssyyyyhhhh...rahsia!

ReOne

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 ulasan:

ieda berkata...

memang akak suka join ini contest ..

ermmm nanti nak joint .. lambat layie kan tarikh akhir dia kannn ...
tunguuuuuuuuuuu

Azreen berkata...

jangan lupa join ek...mana tau leh dapat hadiah misteri...hehe

JIVEBUMZ berkata...

ala nak join tapi tak de baby :p

neway salam kenalan yer i link ur blog k

Ms Pancake berkata...

ala..sweet.. if anak kawan i nak join camne? ala..dah terlewat.. :D

Azreen berkata...

hi ms pancake...join la..xpe..ni pun takde lagi yang join..kira ada harapan menang tanpa bertanding..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...