Dikuasakan oleh Blogger.
RSS
Container Icon

Baby.....No 3...


Assalamualaikum...

Lama betul reen tak update blog nie....nasib baik ingat lagi password nak login..hehe..

Sori ye buat semua kengkawan yang datang menziarah blog nie tapi takde ape2 yang baru...maaf sangat ek...

Sebenarnyer reen bukan diam2 takde isi tapi sebab diam nie berisi la...haha...so untuk pengetahuan semua reen now tengah pregnant baby no 3..sekarang dah nak masuk 5 bulan...erm reen punyer alahan masa first 3 month tu teruk gak la...tp bukan belah pagi tapi belah petang membawa sampai ke malam..aduhai sangat la letih dengan muntah2 dan pening segala...sekarang dah ok sikit...dah normal...

Sebelum ni masa mengandung Amelia n Aleesya xde la pulak macam tu...takat alahan pagi2 je la,tu pun tak le teruk sangat....Apepun reen harap baby ni sihat dalam kandungan reen n harap2 kalau leh nak baby boy lak...hehe,coz reen dah ada 2 princess yang comel. So,harap2 dapat baby boy yang sihat dan comel juge...Amin..

Tadi baru lepas pegi daftar kat HUKM utk bersalin kat sana....reen rasa selesa kat sana coz 2 baby b4 ni pun bersalin kat sana....reen nyer due date 23 Julai 2010...lebih kurang 4 bulan lagi la...

Oh ye...oleh sebab sekarang nie tengah peknen gak...berat badan ku turut naik dengan jayanye...huhuhu..pas bersalin kena kerja keras nie...

Ok la...sampai sinidulu..nanti reen update lagi...

Babai,cau cin cau..

Azreen

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 ulasan:

♥LOVE2COOK♥ berkata...

Congratz Reen!!! Take care of urself! ;)

Azreen berkata...

Tq Love....:)

-iLLa- berkata...

tahniah reen..jelesnyaa...
dh npk gender ke?

Azreen berkata...

Tq iLLa :) jangan la jeles...masa wat scan 4 bulan belum nampak lagi..tengok la next scan macam mana lak...kalau ada rezeki memang nak baby boy...Amin.

Mia-Ina berkata...

tahniah kak reen...jaga baby elok2 k..

Azreen berkata...

tq...mia :)

♥LOVE2COOK♥ berkata...

Hru doing Reen??? When's ur due??? Take care...

imah berkata...

berminat berniaga buku secara online seperti

www.stormreaders.net/annurulbooks


sila hubungi saya
dengan modal rm390
ada lebih 200 koleksi buku boleh dipilih dan dijual

20% komisyen

thanks

imah
0197601446

Pn. Sheila berkata...

salam kenal... rahniah dapat baby baru... rezeki raya... allhamdulillah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...