Dikuasakan oleh Blogger.
RSS
Container Icon

Nyumm...Seedappnye...I likee..


Telan air liur lagi buat entry nie memalam...sajer je tau aku ni...hahaha, padahal baru je melantak menda alah ni petang tadi dgn cuami tercinta...hehhe, lepas balik dari Teknologi Park singgah McD jap mengalas perut yang lapor...huhu, banyak la alas, ni namanye makan sampai kenyang...orang alas perut makan yg ringan2 je..ni segala lemak tepu x tepu ada...

Tapi memang sedappp la kan...ikut tekak reen la, nak-nak kentang panas shake2 lak katsu curry mcshaker tu...walla!! i tell u...so, pelagi gi terjah McD sementara stok masih ada...hehe, cam jurucakap McD lak.. nasib baik reen ni blogger x glemer, kalau tak harus aku minta royalti wat iklan untuk dorang...kaannnn ;)


Ni ha gambor...besar lagi reen tepekkan....heheeh, xde keje betul la aku nie...errmmm esok nak kena gerak awal dari rumah...lepas settle kan anak2 pegi sekolah n taska...teruss gi Putrajaya, buat ape? meniaga la...cari rezeki yg halal... cewah :)

Ok la..good nite, kena tido dah ni..kalo tak dgn anak2 sekali lambat bangun pasal ibunye lambat bangun x kejutkan esok pagi...budak2 ni kalau x kejutkan lagi dorang suker...coz ade harapan tak pegi sekolah, dapat cuti free dari Guru Besar kat RUMAH... ;) Peace!! 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...