Dikuasakan oleh Blogger.
RSS
Container Icon

Tak Ade Tajuk..HeHe


Tak tau nak update ape hari ni... ;)..aktiviti harian macam biasa la...bangun pagi, siapkan anak-anak, hantar sekolah n taska teruss zass gi tempat meniaga..ermmm camtu la hari2..tempat je tukar2 kadang kt Putrajaya, kadang kat KL kadang kat Shah Alam...kat mana2 je, selagi reen boleh n sanggup pegi...sampai ke Kastam KLIA pun pernah...hehe, tp serius, best la keje daku nie...hahahhaha bagi reen la...jgn lak ada yang terasa cam la reen cakap keje korang x best !! No No No... Peace!!

Kalau dibandingkan dengan kerje reen sebelum nie ( dulu i keje Bank u..kelass x? tak berapa kelass la, bukannye pegawai besar pun kannn...muahahah..berenti tahun 2009 bulan Jun ) Nape ye benti..ermm pasal rasa x best la, stress satu hal...selalu kena balik lambat sampai malam, dah la malam pehtu sampai umah anak suma dh tido ( time tu anak baru 2 orang)..kadang2 hari Sabtu kena datang ofis buat keje lagi & lagi & lagi... mcm tu je la kitarannye tiap2 hari, tiap2 bulan n setiap tahun... 5 tahun gak keje.. Rumah plak, jangan cakap la...dh rupa macam kapal terbalik..reason? sebab memang xde masa nak kemas, sampai umah dah letih, mandi terus tido sbb esok nak gi keje..dgn baju nak basuh, mana nak lipat lagi...bila ada org cakap nak datang rumah, punya lah kelam kabut pakat sorok mana yg patut...hahahhaha...kelakar plak bila ingat2...tapi tu la pengalaman kan...sgt berharga tu! Bukan semua x best pasal keje sebelum ni...ada banyak yg best jugak..hehe

Ok..berbalik pada keje ku sekarang, sebelum benti lagi memang dah start bisnes sikit2..time tu suka2 je plus memang minat gak benonye...mcm2 jenis bisnes dh pernah try...tp last2 jiwa melekat kt baju budak2 gak..hehe, sgt suka ok, sgt comel la baju budak2 ni...teringin gak nak ada cam kiosk ke kedai ke...InsyaAllah maybe 1 hari nanti...Aminn

Sekarang ni keje sendiri...sendiri bos sendiri kuli..tp ape yg penting,happy..hehe, poyos je aku... Buat masa ni n maybe selamanye..takmo keje dgn org dah kot, cuma fikir untuk kembangkan bisnes sendiri n kembangkan famili je kot...hahaaha...

Ok la...ape sajelah yg ku bebelkan memalam ni, mcm segmen hati ke hati pun ada ;) ye la, sebab malam je yang ada masa nak update blog ni...siang2 reen sgt busy..azam ku nak rajin2 update ini BLOG! ;p

Selamat Malam!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...