Dikuasakan oleh Blogger.
RSS
Container Icon

Karnival Ria Kota Damansara...!!

Salam...buat semua yang dirindui...Hhaalloooooooooooooo....

Lama tak jengah blog sendiri...niat hati memang nak update...x sempat la..terkejar ke sana ke mari...buat yang tertanya2 mana reen menghilang tu...x hilang ke mana2..hehe..cumanyer jadi usahawan part time..haha...harap2 nya...tak lama lagi jadi full time le..hehe...x sabar...

Ok la...reen nak update pasal Karnival yang reen join 1,2 & 3 hb Mei lepas kat Padang Kota Damansara...reen rasa ok la..berbaloi la penat lelah kitaorang selama 3 hari tu..dari pepagi dah kuar rumah sampai tetengah malam baru sampai rumah balik...kulit muka pun dah cam nak terbakar...sunburn..siap mengelupas lepas karnival tu..panas terik...punya la semangat nak tarik pelanggan..tak sesia la kitorang ni menyumbang suara..terjerit2 panggil customer..hehe... tapi puas hati beb...penat2 pun usaha sendiri...ape yang penting ENJOY sangat!

Hasilnyer...untung je sekali ganda dari duit gaji sebulan...penat 3 hari je...teruja!!! ni yang rasa semangat berkobar nak wat bisnes full time...doakan ek...biasa la kan memula bisnes ni memang rasa banyak cabaran tapi nanti kalau rajin kita akan dapat imbuhan yang setimpal dgn usaha kita...nak harap makan gaji je..rasanya cam duk tang tu je la...x lebih x kurang...orang kata cukup makan...tengan bulan dah sesak...tunggu gaji ujung bulan...bayar itu ini habis la... nak simpan lebih kat akaun, x sampai ujung bulan korek balik...camno nak pakai kete mercedes?..haha...bukan angan2 tau...cabaran tu!

Reen ada banyak cita2 tp tak yah cakap la takut x jadi lak kan..hehe...insyaAllah tak lama lagi reen akan buka kedai...dan insyaAllah awal bulan 6 ni reen akan start Puchong Nite walk Bazaar..

So, lain kali lak la sambung story...jom layan pic2 yang sempat reen ambik masa hari kedua kat Karnival tu...

Nie pepagi time baru sampai...sungguh tekun menyusun barang...kena ar susun elok2 kan...baru nampak menarik...hehe..

Tak siap susun lagi...masa ni pagi lagi...orang pun belum bangun tido lagi..maklum la cuti hujung minggu...time ni la nak bermalas-malasan kat rumah...huhu...time ni sesuai nak ambik gambar..jap lagi kalau orang dah datang..segan lak nak posing...kihkih...

Ni pulak sebahagian layang2 yang partner reen jual kat situ...kotorang satu ofis..memang minat bisnes..so,ape2 yang mendatangkan RM memang kitaorang balun..hehe...jangan tak percaya dia jual layang2 ni sebulan boleh dapat lebih sepuluh ribu wa cakap lu...!!! sementara permintaan tinggi ni...pulun kak jangan tak pulun...haha...

Sebahagian aksesori yang dijual kat situ...dari yang murah sampai la yang mahal skit (swarovski)..
Reen share tapak dengan Mila..tapi pepagi diorang tak buka lagi...dah tengahari baru sampai..

ok..ni adik reen...sarah nama dia,tengah posing dengan Mila...Mila datang sekejap je malam tu..sebab esok dia kena pegi Labuan...

Ni pulak gambar kitorang ramai2...penat n letih sangat time ni..rasa dah pukul 10 malam time kitaorg ambik gambar ni...lunyai dah rasa badan2 ni..bau pun dah kepam semacam je..ni kalau sampai rumah dapat bantal sure pengsan x ingat..hehe...

Pape pun dalam gambar ni Mila gak yang paling kecik..coz dia nie memang kecik..yang best sangat sepanjang 3 hari kitaorg duk segerai dgn Produk LuvMila nie..family dia memang best...baik n ramah...pendek kata memang ok lah..hehe...bukan bodek tau,tp kalau nak share tapak lagi ok jer...

Ok..sampai sini dulu la...see ya!

ReOne

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 ulasan:

neezareef berkata...

ptt la..reen bz sgt ya..
siap dpt gambo ngn mila lg

atty's berkata...

selamat hari ibu..

Tanpa Nama berkata...

reen..mana partner reen beli stock lelayang tu yea?

selamat maju jaya utk reen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...