Dikuasakan oleh Blogger.
RSS
Container Icon

Selamat Bertunang Elia...

Salam....untuk semua kengkawan...lama dah reen tak update blog kan...last sekali awal bulan 5 lepas...bukan x nak update,sssaaaannngggattt laaaa sibuk n menyibukkan diri dengan macam2 perkara...


Ok la..entry reen kali nie pasal majlis pertunangan kawan reen masa kat UiTm Shah Alam.. dah selamat dah majlis dia 30hb Mei lepas..so, reen ucapkan Selamat Bertunang buat Elia & Mutalib (betul ke aku eja nama tunang ko lia...kalau salah mahap yek...)...Semoga cepat2 kawin n dapat anak..hehe...

Reen sampai umah dia awal pagi gak la...sebab majlis mula pukul 11 pagi, so sebagai tukang make up kena ar sampai awal kan...kalau tak kelam kabut jadinye...

Jom layan pics yang sempat reen ambik...

Nie gambar time sebelum make up..

Nie pulak gambar selepas make up..




Sempat lagi reen tumpang posing!! Cun tak kitorang?,hehe..time ni tengah berdebar2 nak tunggu rombongan lelaki sampai...jauh tau diorang, dari Pahang...

Posing jangan tak posing....

Gambar Reen, Elia, Yanie n anak2 dia....anak2 reen tak ikut..tinggal dengan adik ipar jap kat rumah..kalau diorang ikut tak jadi keje lak reen...

Last sekali makanan kat majlis kenduri lia..memang sedap, rasa cam nak tambah lagi tp segan..haha...diet wei!....

Okesss...ReOne...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 ulasan:

atty's berkata...

cantek..lepas make up..

Azreen berkata...

tq atty...hhehe

eLia_eLyA berkata...

beb...
klas la ko...berubah hanya sekelip mata...tp yg penting, laki mak suka ok!
dia kata aku santek...tu aku ckp, tgk la sape mak andamnye...hehehe....dengan dirimu, diriku sungguh berharga...ewahh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...