Dikuasakan oleh Blogger.
RSS
Container Icon

Hellooo...

Salam semua kawan2 ku...

Memang dah lama tak aktif update blog ni...kesuntukkan masa, kalau ikutkan reen nak je update hari2...untuk info, reen sekarang dah ada kedai kat Bazaar Rakyat Seri Kembangan...dekat dengan Jusco Taman Equine...so, tiap2 hari lepas balik kerja reen terus pegi sana...singgah rumah tukar baju jer...

Selain dari tu reen ada bukak tapak kat uptown Puchong..atau nama glamour dia Puchong Nitewalk..so kat sini pun bukak tetiap hari kecuali hari Isnin je cuti...so, reen dengan husband gilir2 la jaga 2 tempat...kalau reen jaga Nitewalk Puchong so hubby akan jaga Seri Kembangan..Alhamdulillah rezeki pun makin bertambah dan rasa lebih berkat...hehe... reen rasa gembira sangat sebab start bisnes ni dalam usia yg muda...so, by the time kita dah makin berumur kita berpeluang untuk lebih sukses di masa depan berbanding kalau start bisnes dah lambat contoh lepas pencen keje ke...minda dan tenaga kita pun dah makin kurang...

Ermmm...rasa memang penat tapi happy sebab buat perkara yang kita suka...reen memang suka bisnes..memang minat n cita2 nak pergi lagi jauh dan sukses dalam bidang ni...tp permulaan memang kena kuatkan minda,azam dan usaha...orang kata usaha tangga kejayaan...hehe...

InsyaAllah x lama lagi reen akan buat bisnes ni full time...x terikat dengan kerja..dengan majikan..reen la bos dan reen la kuli...xsabarnya...

Ok la sampai sini dulu ye kawan2...reen pun online kat kedai sekarang ni...nasib baik sini ada wifi...next entry reen citer pasal reen buat bisnes ape lak ok...bye..love u all!!!!

Ooppsss...lagi satu pasal diet reen akan citer gak nanti ek...jangan risau...reen tetap maintain diet..bisnes2 gak diet kena jaga gak..penampilan tu kan penting!...hehe

ReeWan

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 ulasan:

atty's berkata...

semoga reen success dlm apa jua bidang reen ceburi..

Dee berkata...

moga reen berjaya ye..

Azreen berkata...

hi atty n dee...

tq..reen pun doakan yang trbaik untuk anda berdua..semoga ita sama2 cemerlang,gemilang dan terbilang...hehe

uMMisYa berkata...

nak tanya..puchong nitewalk tu kat mana yer..reen jual apa kat sana..

Azreen berkata...

ummisya...puchong nitewalk tu dekat dengan puchong utama n puchong perdana..kalau nampak masjid belah kanan..kat belah kiri akan nampak tangki air syabas masuk kat situ..jalan depan lagi sampai la nitewalk...hari2 bukak,isnin je cuti...reen jual aksesori wanita n budak2...tp barang xde la banyak lagi..slow2 masuk barang..nanti maybe akan tambah baju budak n tudung2..insyaAllah...datang la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...