Dikuasakan oleh Blogger.
RSS
Container Icon

Ape nak update...

Salam...

Dah malam baru sempat nak jengah blog ku ini...tapi dah memalam macam ni tak tau nak update ape..hehe..

Hari ni macam biasa...rutin la,pergi keje balik keje..kemas rumah..exercise..main2 dgn anak2.. pastu dah settle semua baru la boleh online..walaupun macam dah rasa mengantuk nie..

Lepas balik keje tadi singgah makan kat kedai mamak..reen order limau suam n roti canai cheese..wwaahh!!...terujanya..sedap bangat,habis reen balun...haha..walau tau kalori nya pun sama sedap..hehe..xpe la ek sesekali...buat selalu kang bahaya..reen ni badan kalau tak jaga senang betul membesar..cepat naik tapi lambat turun...hehe..

Nak update berat terkini pun xde lagi...masih maintain kat angka 55kg tu...maybe 2-3 minggu ni busy skit reen jarang dapat buat exercise..senam aerobic kat taman rakyat klang dah lama reen tak pergi...masa x mengizinkan...

Tapi..reen tetap jaga la n kawal pengambilan makanan harian...supaya tak over,janji berat x naik..maintain xpe...

Ok la kawan2..mata pun dah nak rapat je ni..ala2 nak terlena rasanyer..jumpa lagi esoknyer entry k..ddaaa...

Good Nite!

ReOne

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 ulasan:

neezareef berkata...

senyap sunyi

Mia-Ina berkata...

senyap je kak...kemana????

Azreen berkata...

tunggu...nak update le ni..hehe...kebizian melanda ku..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...