Dikuasakan oleh Blogger.
RSS
Container Icon

Ok ke?...

Kenapa ye reen letak tajuk tu?...ntahla..sebab takde idea nak bagi tajuk ape..haha...gambar hitam putih kat atas yang syok sendiri tu hubby reen yang ambik masa balik kampung terengganu awal bulan hari tu..ntah macam mana setting kat kamera reen pun tak tau..yang reen tau posing sajer...hehe...

Teringin lak tengok gambar2 pengantin sekarang yang posing style lebih kurang cenggini tapi berpasangan la saling mengadap muka...tapi reen ni sesorang je..jadi la...haha...kekonon boleh ar masuk mood model jap...kihkih...

Ini la nama kampung...rumah MIL kat terengganu..tahun ni kami sekeluarga akan berhari raya di Terengganu...harap2 daku dah dapat la berat idaman...hehe...best!best!...doakan ek..sesape yang balik tganu gak jemput singgah..hehe..

Hari ni reen letih sikit coz pergi memborong barang2 untuk bukak gerai kat Karnival Ria Damansara bulan Mei nanti...1,2 & 3 Mei depan...jemput datang ye..reen partner dengan member share tapak gerai...barang yang akan dijual ialah aksesori wanita,tudung2 dan lain2 lagi la..macam2 ada..kalau nak cari gerai reen senang jer...cari gerai LuvMila..sebelah la..hehe..daku menumpang tuah artis..kihkih...

Event : Karnival Ria Kota Damansara
Tempat : Dataran Sunway, Kota Damansara
Tarikh : 1,2 dan 3hb May 2009
Jumlah booth : 96

Jom..jom..jom..meriahkan suasana...konsert artis ada..rumah hantu ada..macam2 acara ada la..

ReeWan

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 ulasan:

Dee berkata...

cantik gambar tu..

atty's berkata...

skrg pun reen dah slim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...