Dikuasakan oleh Blogger.
RSS
Container Icon

Kitchen Cabinet

Hii....sajer reen masukkan gambar kitchen cabinet ni dalam blog...rumah reen maybe siap tak lama lagi...tinggal tunggu nak dapat kunci la...mungkin awal tahun depan boleh la kot masuk...

So, sekarang ni reen ade la survey2 kc yang nak pasang kat rumah...ala yang simple2 je coz budget pun terhad...nak masuk rumah kan banyak nak kuar duit...fening jugak kepala ni...tp normal la kan kalau tak pening x mencabar la hidup ni..hehe...sajer la tu nak sedapkan hati walau ku gundah gulana sebenarnyer...kihkih..

Tapi takpe,...hidup mesti happy macam lagu yang amy mastura nyanyi tu kan...MENYANYI DAN MENARI SESUKA HATI JANJI KITA HAPPY!!!!.....

Nak mensurvey kayu nyatoh ke ape ke yang dasyat2 tak tercapai dek akal lagi...jadi kalau dapat yang simple but nice dah kira lebih dari bagus...bukan aper, reen rasa kalau ada kitchen cabinet ni barang2 kat dapur tu tersusun la skit kan...takde la bersepah2 bagai...dengan macam2 rak kat dapur, so bila ade kc ni barang2 ke pinggan mangkuk ke botol2 ke semua tersimpan elok...

Minggu lepas pun lepas gi tengok rumah reen usha2 la kedai kc...survey harga yang masuk dalam budget kiaorg la...cuma time tu lupa lak bwk SNP yg ader floor plan...x dpt ler nak bagi ukuran n anggaran yang betul...xpe la belum confirm nak buat lagi sekarang...tunggu dapat kunci nanti baru leh buat keputusan...

Ok la jangan buang masa tgk la gambar2 ni...

Reen suka gak yang macam ni ...color coklat sebab tak cepat kotor n warna ni senang masuk dengan ape2 je la barang ke yang reen akan letak kat dapur tu nanti...

Rak2 kat bawah yang sesuai nak letak pelbagai peralatan n bahan2 masakan supaya tak la bersepah2...hehe..

Ok la kan...janji nampak kemas..simple n nice...

Yang putih ni pun cantik gak kan...sweet je color dia...macam English Style Cabinet...suci murni jer color...tp tu la,reen ni kalau memasak ala2 ganas gitu...macam orang berperang...takut color putih tak sesuai dengan reen ni..tp memang sweet la...

Nie sebahagian je dari gambar2...nanti kalau reen jumpa yang menarik reen upload sini lagi ek...boleh kita share2 tgk..

Babai...Azreen....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 ulasan:

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

suka..suka..sangat cantik kan..cam nak pilih semua jerk..ehheheheh

Azreen berkata...

hi purple...tu la reen pun dah naik confuse la...lg banyak tengok lagi pening kepala nak pilih mana satu yang cantik coz semuanyer menarik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...