Dikuasakan oleh Blogger.
RSS
Container Icon

Nak tulis ape yek..

Salam...

Sekarang, dan ketika reen buat entry ni jam lebih kurang pukul 1.35 am...hehe... Nape ek xleh nak tido..nasib baik gak ada laptop ni..xde la ku berasa boring benor...hubby n anak2 semua dah tido..tinggal reen ajer yang tercongok kat depan laptop ni...update blog la...

Reen suker baca novel tau...kat rumah tu dah tak tau nak simpan kat mana...tp semua dah baca dah..x berkesempatan nak beli yang baru...kalau ada sekarang gak reen layan novel tu..sanggup ku tak tido malam sebab terlampau feeling membaca..kekdg sampai nangis2...part tu mesti hubby reen boring jer la tengok...

Ermm..bagi orang2 yang ada hobi baca novel je la yang faham betapa bestnyer emosi bila baca novel...tp dgn syarat cerita novel tu best la..kalau tak buat penat layan je...hehe..

Kekadang rase cam nak jadi penulis novel lak...haha...lawak...reen pernah try nak buat tau, tp separuh jalan jer dah boring..malas nak tulis dah...lagi bagus reen baca je la...

Gambar sekadar hiasan ye..

Gambar sekadar hiasan ye..

Contoh2 novel keluaran Alaf 21 (ada gak yang lain) yang sangat la diminati sampai semua kerja tak jadi buat...kebanyakkan novel kat atas ni reen dah baca..jadi sebelum membaca pastikan semua kerja dah beres!...ingat pesanan ni kawan2..kalau tak en hubby marah nanti...hehe...

Apa je la yang reen bebel memalam nie...kalau korang boring nak baca wat tak tau dah ler..kihkih...tp rerajin la singgah sini selalu...

Selamat Tido Semua......ZZZZZZZZZzzzzzzzz....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 ulasan:

eynda berkata...

Rajin baca novel. Eynda last baca novel sebelum kawin hehe...time tu boleh tumpu betul2 kat jalan citer novel sampai terasa ada dlm novel tu jugak...sekarang nak baca 1 page pun payah...ada banyak gangguan....hilang feel...tu yg malas baca :-p

c-idah berkata...

salam reen...
hai xtdo lagi ke,dh pg dh tu..

wah,banyak tu novel dia,
kau kekasihku n bayangan rindu
bestkan....

Sepi tanpa cinta tu best tak?
kt umah ada tp lom baca,adik bagi
pinjam member dia punya...
best tak?

Mia-Ina berkata...

mia peminat novel no 1 gak...tp sejak kerja nie..kadang2 ble cuti sek je p beli...lani bukan dok setia beli novel...beli majalah rapi adalah..haha

Azreen berkata...

hai eynda...reen kalau nak dapat feel lebih sikit baca time malam la..time suma org tgh tido...aman sikit rasa...hehe..time lain xdpt la..

Azreen berkata...

salam c-idah...sepi tanpa cinta tu best...damya hanna tulis tu...baca la, x rugi baca...rasa cam masuk dalam novel skali..hehe

Azreen berkata...

mia..yeke? mesti koleksi mia pun banyak kan...ok per beli majalah rapi...agar sentiasa rapi...hehe

erna berkata...

salam..nak tny, ada tak novel2 lama macam kisah kasih ke, cinta pertama ke, ombak rindu ke, diari seorang guru ke..semua dah tak jumpa skg..lg satu, bacala novel buku prima"andai itu takdirnya" kulit ijau,gambar daun..kalau tgk skali imbas tak sangka crite dia touching giler..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...