Dikuasakan oleh Blogger.
RSS
Container Icon

Jejalan lagi...pergi putra Height

Salam..

Entry ni patut buat last week tapi tergendala coz gambar tak masukkan lagi dalam laptop...malas..haha...tu la alasan paling konkrit...

Reen kan ade wat entry pasal kaki lenguh pasal jam n hujan...patutnyer nak tepek sekali gambar ni tapi dah penat n tak larat...

Reen n anak2 pergi Putra Height...jumpa member reen..kitaorg ingat nak share sewa satu kedai kat sana so bulan2 takde la mahal sangat nak bayar...pi sana jumpa dia bincang2 la apa yang patut.. Ok la jugak tempat tu...dekat dengan Giant n tak lama lagi akan ade lrt masuk sampai kat dalam tu...betul2 seberang jalan kedai yang kitaorg gi tgk tu...

Kalau semuanye ok xde masalah maybe reen kongsi sewa la...hehe...pape pun kena tanye gak pendapat En. Hubby...kan restu tu penting...

Janji dgn member tunggu dia kat simpang Putra Height tu...kat Petronas..so sementara tunggu dia sampai reen n anak2 posing ler dalam kereta...kalau tak boring lak..tgk la gambar...

Nie gambar ibu kepada Amelia n Aleesya..tetap tak nak lepaskan peluang berposing...

Anak2 ibu yang sentiasa gembira gi jalan2 dengan ibu...

Tengah main2 dalam keta n pastu boleh bergaduh2 gak dalam kereta sampai jerit2 n nangis2....

Ok ke posing macam nie...ala2 perasan cun..haha..suka hati la, blog ku so takde saper nak marah..hehe..

Part nie adalah yang paling tak disukai sekali,iaitu time balik...masa reen ambik gambar nie hujan dah reda sikit..kalau tidak punya la lebat sampai tak nampak jalan...cuma nampak lampu kereta yang menyala je..siap petir2 lagi...takut sangat masa tu...dekat 2 jam duk mengharung jem dalam kereta baru la sampai umah..huhuhuh

Memang musim hujan kot sekarang nie..tetiap hari hujan kan...sekarang ni pun kat umah reen hujan...

Tu jer...see ya...-Azreen

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 ulasan:

eynda berkata...

Tak bestnyer kalau jalan jammed....

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

bestnyer dapat jalan2..tapi yang xbestnyer bila stuck dlm jammed..huhuhu

Azreen berkata...

hi eynda n purple...tu la pasal.. kalau kena time jammed memang x best..menccii...

Just Call Me Bitt berkata...

salam reen...1st time jejak sini..hehehe kedai ape reen nak buka erk??? sangat dekat la dengan rumah kite... nanti leh singgah2 ;) kite kat sini pon baru nak pindah tapi lately ni selalu la p sane...skang musin hujan berhati2 ;)

tazzy berkata...

salam reen, mcm mana nak cari contact utk bukak booth di pwtc untuk bulam oktober ini?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...