Dikuasakan oleh Blogger.
RSS
Container Icon

Makan-makan...di Chop N Steak Seri Kembangan

Salam..

Dah beberapa hari nak wat entry nie tapi asyik tertunda2 je...pi makan2 ni hari Jumaat lepas...kebetulan hubby ada perjumpaan dengan kawan2 masa belajar kat UPM dulu...reen x join la coz sumer xstudent jer...kiranyer reen pi hantar kan hubby kat sana la...so, before kengkawan dia sampai reen n anak2 makan la dulu kat situ...Ok la makanan kat sini..sedap jugak n murah gak la...kalau tak sedap takkan sepinggan licin reen berjaya habiskan..

Tengok ar gambar nie...

Time ni makanan belum sampai lagi...Amelia n Aleesya dua2 duk kat dalam baby chair..senang skit nak control diorg..kalau tak sampai ke bawah meja pun boleh main...hehe..

Ini air yang reen order...Mango Juice...sedap sebab dia blend skali dengan air batu...best!2..

Nie plak makanan yang reen order, Grill fish...tak tau la nape reen suka order nie..kekonon diet la makan ikan jerk...protein tu!...haha...tapi sedap la bagi reen...orang lain nyer tekak tak tau la..lagi satu reen suka order chicken sizzling with blackpaper sos...pun sedap gak... lamp chop tak beraper minat sangat tapi hubby suka la...

Amelia..Aleesya...

Bergambar kat dalam restoran tu gak...macam ade pondok2 yang orang leh makan bersila dgn meja kecik...ala2 jepun skit...

Reen dan makanannyer,..muka cam dah tak sabar nak makan tapi still nak bergambar lagi...tapi jangan tak tau bukan reen sorang jer yang asyik dok ambik gambar makanan sebelum makan...ader 2-3 meja sebelah reen pun bergambar dengan makanan bagai...hehe, reen cakap kat hubby diorang ni sumer nak masukkan gambar dalam blog diorg la kot...

Makanan ku yang habis licin langsai...kenyang2..leh balik dulu sementara tunggu hubby habis makan2 dengan kengkawan dia...

Sesaper yang nak try boleh la datang ke Chop N Steak Seri Kembangan nie...erm kat Kg Bharu pun ader branch dia...

Babai...Azreen

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 ulasan:

eynda berkata...

Memang nampak sedap grilled fish tu...

-iLLa- berkata...

kita pun slalu pg cni kalo nk makan western....hehehhee..reen pg yg mn neh?kt roundbout tuh ke..kt yg depan sekolah tuhh??
mengikut kata hubby kt roundbout tuh sedap..

Azreen berkata...

eynda : mmg sedap..cubalah, elok utk org diet..hehehehhe

-iLLa- : ha ah yg dekat roundbout tu lah..kat situ ruang besar skit,heheh..illa suka makan ape kat situ?sedap kan..

Mia-Ina berkata...

betul kata kak reen..ikan sesuai utk yg berdiet....akan cuba jika ada peluang t

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

uwaaaaaaaaaaaaaaaa merembes air liur ok..kat na tue?? walaupun ko dok di seri kembangan..tapi aku xtaw kat na lokasinyer tue wei..huhuhuh

neezareef berkata...

msti sedap sgt tu smpai licin pinggan

eLia_eLyA berkata...

tliur rase...hehehee...
tp nsb baik bru mkn ari tu..kt kg. baru...punye la lame xg..byk improve kn..??
ingt x yg ko ngan yani culik aku ada 1 mlm tu..g mkn kt kg. baru la...siot je korg..hakhakhakkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...