Dikuasakan oleh Blogger.
RSS
Container Icon

Selamat Petang...


Salam Ceria Semua...

Harap semua happy hari nie...reen baru je sampai rumah, td pergi bank kat Kuchai Lama...selalunyer x braper ramai sgt org..tp hari nie penat gak menunggu turn sampai..

Dah la 2 org puteri tu lasak...habis banking hall tu dah jadi macam playground..berterabor pamplet2 kat bank tu...hehe...sian jer tgk staff kat situ kena kemaskan balik...

Dah sampai rumah..sempat la reen singgah menyinggah kat blog kengkawan...erm ape yang reen tgk ramai gak yang menyahut cabaran 99 Hari Tanpa Nasi (99HTN)...wah!!! teruja sungguh tengok semangat diorang...reen tak sempat nak menyahut cabaran tu, maybe next time kalau ade lagi reen pun boleh join gak...InsyaAllah coz banyak dugaan woo NASI nie...kalau sendiri tak makan xpe..tp orang keliling tu la yang boleh memporak perandakan iman ku...hehe... Baru tgk org lain makan nasi dah terliur...tp xper wat semua peserta 99HTN tu reen ucapkan selamat berjaya n semoga dapat menyahut cabaran selama 99 hari tu ok!...jangan cepat menyerah kalah...AMIN..!!!

ReOne

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 ulasan:

Mia-Ina berkata...

itu la juga kenapa mia x join kak reen...tkt x thn dugaan di saat byk kenduri mendatang..hehe

kte diet mcm biasa je la kak

Azreen berkata...

hi mia-ina..tau takpe...hehe...dah la iman di dada ni tak kuat mana kalau tgk nasi...maybe next time leh join kot...InsyaAllah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...