Dikuasakan oleh Blogger.
RSS
Container Icon

Dah Dapat First Target kuu..Hoorraayyy!!!

Salam...Semua...

Reen nak update berat yang paling latest sekali...2 hari lepas reen timbang..tengok2 dah berjaya turun ke angka 55kg..gembiranya rasa..cam nak cium penimbang tu...hahaha...over la plak..masa reen start diet awal December tahun lepas, 55kg ialah target pertama reen..time tu rasanya kalau dapat capai berat ni kira reen memang terer habis la...kihkih...sebabnye lepas kawin tak penah lagi reen berjaya bab2 diet mendiet nie..asyik gagal je..hangat-hangat tahi ayam je manjang...kalau hari ni semangat esok hilang dah semangat...

So..lepas ni matlamat reen alang2 dah diet reen nak cuba capai berat sebelum reen kawin...48kg pulak...doakan yek..Amin!!

Mrs Wan

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 ulasan:

intan.dayana berkata...

chaiyyukkk kak reen...mesti bule nye..hihi~

Dee berkata...

sama target ngan sy..dari 55kg dh turun ke 53kg..sedang menuju ke arah itu..48kg..

yazeema berkata...

tahniah,usahamu..betul2 berhasil,reen emma plak yg mcm reen diet angat2je ni ..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...