Dikuasakan oleh Blogger.
RSS
Container Icon

The Mines Lagii...

9/03/2009...Isnin -cuti-cuti..

Hari ni nak pergi The Mines lagi...coz itu lah yang paling dekat dengan rumah kan...hubby nak bawak Amelia tengok filem Geng...ipin & upin tu...

Hari tu reen n hubby je pi tengok...anak2 tak ikut...kesian lak kat Amelia merengek nak tengok filem animasi tu...tp ibu n ayah lak yang pi tengok dulu...hehe...

So,walaupun hubby reen nak tengok wayang 2 orang jer dgn Amelia...reen tetap nak ikut gak walau tak dapat masuk sekali..ku kebosanan la duk kat rumah...so,kalau ikut boleh gak jalan2 cuci mata..selain tu tugas reen jaga Aleesya kat luar..bawak jalan2..makan aiskrim ...main kejar2 dengan dia...

Ermm..pernah try bawak masuk Aleesya dalam wayang..masa tu tengok filem High School Musical..tapi separuh jalan cerita tu dia dah mula tak nak duduk diam..nangis2..pastu bila dia start keluarkan siren nangis dia kuat2..reen pun kuar la...cian la kat org2 dalam panggung tu ada extra sound effect lak...sorry..hehe...tinggal la hubby n Amelia jer tengok citer sampai habis..

Sesambil tunggu hubby n Amelia habis tengok wayang..reen jejalan la..habis suma kedai baju ku redah...hehe..tapi tak beli pun..syok tengok fesyen2 terbaru..budget takde lagi...tunggu raya la..

Aleesya boring...xde geng..kakak dah masuk wayang...jom adik,jalan2 dengan ibu..

Ibu takde duit syiling la...adik posing je la...seronok dapat masuk kat dalam keta mainan tu...walaupun xleh gerak...hehe...



Sempat lagi makan aiskrim sambil main2..nak suapkan tak nak..nak pegang sendiri..macam la dah besar sangat..nasib baik la vanilla kalau kena baju tak nampak sangat..kalau beli aiskrim coklat tak tau la macam mane comotnye...

Penat gak pusing2 the mines tu...suma tingkat reen jelajah..nak2 Aleesya dah penat, tak moh jalan..kena la reen dukung dia..senaman gak tu kan...hehe...

okesss....see ya!

Mrs Wan

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 ulasan:

neezareef berkata...

jeles tgk kesliman tn umah
uhuk2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...