Dikuasakan oleh Blogger.
RSS
Container Icon

My part time job...ermmm...Make Up!

Pada yang tak tau reen ade buat part time make up untuk pengantin ke bertunang ke dinner ke atau ape2 aje yang berkaitan dengannyer...dah lama gak buat part time ni b4 peknen aleesya lagi..dulu ambik gak kalau ade yang nak pakej kahwin...tp memandangkan reen ni still keje lagi...tak sempat nak bahagi masa,pas bersalin aleesya lagi la tak menang tangan..so, sekarang reen ambik banyak pada make up sajer coz senang skit...pegi make up, then dah boleh balik... ni reen tepek gambar customer reen minggu lepas...kat gombak untuk majlis bertunang dia..

Ni la nani...putih macam cina kan....

Lepas dah make up sempat la reen ambik gambar skit...nani ni sepupu pada kawan hubby reen... reen jumpa pun masa nak make up kan dia...coz semua melalui sepupu dia jer...

InsyaAllah dalam minggu depan reen pegi make up lagi..kali ni abang nani pulak nak bertunang..so, tugas ku make up kan bakal tunang dia..



so..sesape nak make up boleh contact reen untuk maklumat lanjut...hehe...

@ boleh jengok reewanbridal

See Ya!

Mrs Wan

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 ulasan:

neezareef berkata...

pndai nye mekap...menjadik..lawo lak tuh

Dee berkata...

lawa gak eh reen mekapkan org..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...