Dikuasakan oleh Blogger.
RSS
Container Icon

Sajer suka-suka...

Salam semua..

Di atas kesibukkan yang melanda diri ku...reen x sempat la nak meng update blog kesayangan reen ni..hehe..

Nak buat entry ape ye...ok la, sekarang ni kan tred tudung macam ekin mawi tu kan.so, reen n kengkawan kat ofis tu tak ketinggalan la nak menggayakan fesyen tudung tu..haha..selain senang bila nak pakai...cepat dan cantik terletak jer bila sarung kat kepala..amat lah sesuai untuk reen yang kekadang terbangun lambat tapi nak cepat siap pegi ofis pagi2..

Ini la rupanyer kalau dah satu ofis pakai tudung yang sama jenis...lain2 corak n colour je...time ni suma dah kebosanan sementara nak tunggu balik..sempat la posing gedik jap...

K la...Reen...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 ulasan:

neezareef berkata...

wah..mcm bejanji plak ya..
makin slim la reen

atty's berkata...

ekekekeke..leh jadi kumpulan penyanyi nasyid kira dah sedondon tu reen..

reen makin slim.jelesnya kty

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...