Dikuasakan oleh Blogger.
RSS
Container Icon

Kecantikan Wanita

Untuk membentuk bibir yang menawan, ucapkanlah kata-kata kebaikan. Untuk mendapatkan mata yang indah, carilah kebaikan pada setiap orang yang anda jumpai. untuk mendapatkan bentuk badan yang langsing, bagikanlah makanan dengan mereka yang kelaparan. Untuk mendapatkan rambut yang indah, mintalah seorang anak kecil untuk menyisirnya dengan jemarinya setiap hari.

Untuk mendapatkan sikap tubuh yang indah, berjalanlah dengan segala ilmu pengetahuan, dan anda tidak akan pernah berjalan sendirian.
Manusia, jauh melebihi segala ciptaan lain. Perlu senantiasa berubah, diperbaharui, dibentuk kembali, dan diampuni. Jadi, jangan pernah kecilkan seseorang dari hati anda. Apabila anda sudah melakukan semuanya itu, ingatlah senantiasa. Jika suatu ketika anda memerlukan pertolongan, akan senantiasa ada tangan terulur. Dan dengan bertambahnya usia anda, anda akan semakin mensyukuri telah diberi dua tangan, satu untuk menolong diri anda sendiri dan satu lagi untuk menolong orang lain.

Kecantikan wanita bukan terletak pada pakaian yang dikenakan, bukan pada bentuk tubuh, atau cara dia menyisir rambutnya. Kecantikan wanita terdapat pada mata, cara dia memandang dunia. Karena di matanya terletak gerbang menuju ke setiap hati manusia, di mana cinta dapat berkembang.
Kecantikan wanita bukan pada kehalusan wajah. Tetapi pada kecantikan yang murni, terpancar pada jiwanya, yang dengan penuh kasih memberikan perhatian dan cinta dia berikan. Dan kecantikan itu akan tumbuh sepanjang waktu.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Dear All,

TAHUKAH ANDA CARA UNTUK MENJAGA BENTUK BUAH DADA DENGAN BETUL?

Buah dada anda akan kelihatan sihat, tegang, seksi dan menarik apabila anda mengikuti MIKROSS ONLINE PROGRAM daripada FITNESS XPERTS kami dgn mengamalkan BEAUTISLEEP dan PROTECUR-100.

Buah dada adalah satu anugerah yang sangat ISTIMEWA kepada semua kaum wanita. Ia mempunyai beberapa bentuk dan saiz. Berbagai produk kecantikan dan penjagaan buah dada berada dipasaran. Berhati-hati dengan semua produk ini kerana takut ada kesan sampingan yang merbahaya.

Cuba perhatikan gambar dibawah, ia menerangkan bahawa buah dada kita mempunyai banyak tisu otot(Smooth Muscle). Otot-otot inilah yang menyokong buah dada agar kelihatan tegang dan mantap. Di sini saya ingin membuka minda semua pembaca terutama wanita yang inginkan buah dada yang cantik, tegang dan seksi, jangan mudah terpedaya dengan cream, minyak sapuan atau urutan untuk menaikkan dan membesarkan buah dada anda.

Seterusnya lawati :
http://beautisleepfatloss.blogspot.com/2009/09/tahukah-anda-cara-untuk-menjaga-bentuk.html

Terima Kasih
http://rossafinahor.blogspot.com

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIPERLUKAN.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...