Dikuasakan oleh Blogger.
RSS
Container Icon

Kebaya Merah ku...

Salam...reen nak tepek gambar yang reen ambik semalam masa kat ofis la..katne lagi...hehe... bersama kebaya merah ku yang dah lama terperuk kat dalam almari...

Kebaya ni reen tempah masa sebelum mengandung second baby...tahun 2006..lama gak dah tu...sempat gak la melaram time raya tahun tu,masa tu reen tempah baju kebaya banyak betul, ada la dekat 6 pasang gak...lebih kurang 5 bulan lepas tu reen peknen...konon2 cakap kat hubby takpe lepas peknen nanti boleh la muat balik baju tu semua coz b4 tempah tu dia dah pesan..buat pe buat banyak2..kalau peknen nanti camne nak pakai...(masa tu memang rancang nak ada second baby)..reen konfiden jer nanti pas bersalin boleh pakai balik...haha..nah ko ambik..reen peknen naik dekat 20kg!!! banyak mak oii...asyik nak makan je..mana tak naik badan ku ini...

Lepas peknen turun 10kg jd 70kg..masa tu try la baju kebaya nie..konon2 macam muat...hampeh! nak butang pun tak sampai...butang tak boleh nak bertemu pun...camne tu? apalagi nak pakai...kain pun tak leh nak zip naik..kalau pakai gak koyak agaknyer...hehe...

Setelah puas ku mendietkan diri...alhamdulillah reen dah berjaya pakai..!! Hhoorraayyy!!!... tepukan untuk diri sendiri...walau masih ade lagi nak turunkan kg at least tercapai gak azam ku nak pakai balik baju2 kebaya yang dah lama terperam tu...syabas untuk reen.. kuang!kuang!kuang!....

cermin yang selalu menjadi mangsa ku kat ofis tiap kali datang n balik keje..hehe..kalau la cermin ni boleh bercakap...sure dia cakap...boring tul la minah ni..asyik posing depan aku jer...!hehe...

Pandangan dari sisi tepi...lemak kat perut masih ade lagi tau!..pakai baju takde la nampak sangat tapi aduhai..camne ek nak buat...senaman ape ek...

Itu jer la gambar syok sendiri reen ni...ada lagi nanti akan ku tepek lagi...

Diet Sokmo!!!!

Reen Luv Wan

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 ulasan:

neezareef berkata...

cayalah reen...
harus gigih diet mcm reen gak
sama la sy pn ade baju yg sy set
utk dipkai hehehe

yazeema berkata...

tahniah reen,seronoknya..klau sy pun nak mcm tu..bju lama cantik2 terpaksa simpan tak dpat nak melaram...mudah-mudahan hasratku tercapai...amin..hehehe

atty's berkata...

jelesnya reen leh pakai baju kebayak..huhuhuuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...