Dikuasakan oleh Blogger.
RSS
Container Icon

Kenduri Kahwin...

Hari nie pegi kenduri kawin kat Gombak..Dewan Komuniti Ibu Kota...gitu la lebih kurang nama tempat tu...

Nama Pengantin tu Jaja..kawan hubby masa kat ofis lama dia...so,nie la sebahagian pic yang berjaya dirakam..hehe..

Tengok betapa seleranya makan..td tak sempat breakfast..dari rumah terus siap2 datang sini..lauk2 pun macam best jer..belasah jer ar..kihkih..best gak dewan ni..aircond sejuk berfungsi dengan baik walau ramai orang...kat luar panas terik..hehe..so,takde la berpeluh2 makan..bedal sambal belacan pedas pun relax jer...kelebihan buat kat dewan yang sejuk..hehe...best!best! mesti sewa pun mahal ni..

Masa kitorang tengah makan..pengantin pun berarak masuk dewan..pastu makan beradap...sesambil diaorg makan ada tarian ala2 zapin gitu..cam best jer tengok org menari..gemalai je nampak..nape la dulu tak belajar menari..hihi..

Reen bersama dengan princess2nya..dah nak balik..comel tak princess2 ni pakai baju putih..reen suka tapi kena sentiasa berjaga2 la sebab baju putih kan cepat kotor..tapi tak sempat nak ambik gambar banyak2 dengan princess ibu ni..coz keluar dari dewan..panas bukan main kat luar..mood nak ambik gambar pun dah kurang..hubby yang selalu jadi tukang ambik gambar pun dah malas nak layan...haha..cepat masuk kereta balik rumah..panas nih!

So..lain kali la yek kita pi taman2 ambik gambar...tp sebelum sampai rumah sempat lagi singgah kat mamak cendol tepi jalan...haus la tak puas minum time kenduri tadi..sesambil makan keropok lekor panas yang baru goreng...syiok..!

Malam ni nampak nyer kena makan biskut jer la...tak leh makan berat2 ye..Awas diet anda..!hehe..

Ok..bye..

Mrs Wan

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 ulasan:

intan.dayana berkata...

huhu~kne mkn beskut la gamaknye..nk diet kn..hihi

neezareef berkata...

best ler leh g keja kawen pkai kebayaaaa

yazeema berkata...

comelnya putri2 pakai gaun.,leh jd flowers girl...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...